sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Kuulumisia

Terkut täältä sohvannurkasta, peittojen ja vilttien seasta!

Täällä on podettu jo reilun viikon ajan kauheaa flunssaa ja kurkkukipua, mutta pikkuhiljaa alkaa tuntua, että tämä tauti alkaisi jo helpottaa ainakin hiukan.
Mulla tosiaan on nyt kirjotukset ohi ja viimeajat on tullut oltua visusti kotona flunssalääkkeitä popsien ja nenäliinoja reippaaseen tahtiin kuluttaen. Näiden päivien aikana on tullut myös katottua yksi jos toinenkin leffa sekä vampyyripäiväkirjojen useampikin tuotantokausi.
Vaikka koulun loppuminen ja lomailu tuntuukin tosi hyvältä, niin kyllä mulla on alkanut pikkuhiljaa olemaan ikävä sitä arkirytmiä ja varsinaista tekemistä (varsinkin näin flunssapotilaana, tämä sisällä istuminen alkaa raastamaan jo pikkuhiljaa hermoja...).
Siinä missä ennen heräilin lomilla kymmenen jälkeen, niin nykyisin tulee sängystä kömmittyä jo 6-7 aikoihin. Syynä on ehkä osittain tottuminen tai sitten se on tuo kevät aurinko, joka pilkottaa verhojen raosta ja antaa sellaisen energiamäärän, ettei sänkyyn jaksa enää jäädä makoilemaan. Ja varsinkin kun herään noin aikaisin, niin jo muutaman tunnin hereilläolemisen jälkeen alkaa tuntua, että mitähän sitä nyt keksis. Onneksi kohta tohon tekemisen puutteeseen tulee muutos, sillä tämä tyttö sai töitä ja on ihan super innoissaan! Töitä mä nimittäin kaipaankin ja ennenkaikkea sitä arkirytmiä! :) En ois kyllä ihan äkkiseltään kuvitellut sanovani, että lomailu ei oo mun juttu.







 :llä Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti