sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Viimeviikkojen kuulumisia

Moikka!
Viimeviikot olen siis ollut lukulomalla, joten lukemiseen on kulunut suurimmaksi osaksi aikaa, tai niin sen ainakin oli tarkoitus mennä.

Vaikka lomalla tekisikin mieli nukkua pitkään, olen yrittänyt silti pitää yllä jonkin näköistä rytmiä, ettei herääminen venyisi puolillepäivin. Nukkumaan pyrin menemään, näin iltaunisena jo 10-11 aikoihin, vaikka se silloin tällöin onkin vähän venähtänyt ja aamuisin pyrin nousemaan ylös 8-9 aikoihin. Aamut ovat alkaneet arkisin lenkkeilyllä, sillä käyn yleensä saattamassa kouluun lähtevän pikkusiskoni linja-autolle. Ja voin sanoa, että rakastan aamulenkkejä! Lenkin jälkeen jatkan aamuani tv:n katsomisella ja ihanalla aamiaisella. Mikään ei ole aamuissa niin ihanaa, kuin rauhassa syöty aamiainen, mikä kouluaamuisin ainakin minulta tuppaa hyvin usein unohtua ja kiiressä sitten yrittää jotain suuhunsa metsästää... Rauhassa syödystä aamiaisesta olen siis päättänyt tehdä tavan. Aamiaisen jälkeen saatan katsella vielä jonkin aikaa telkkua ja sen jälkeen olen avannut kirjan ja ryhtynyt opiskelemaan.

Onhan lukemisen seassa jäänyt aikaa muuhunkin, liikuntaa, kavereita, perheen ja sukulaisten kesken vietettyä aikaa sekä pikkusiskon kanssa tyttöjenpäivän viettoa, joka kului shoppailun, herkuttelun sekä keilaamisen parissa. Mukavaa piristystä siis!

Lukuloma tuntui vilahtavan ohi hetkessä ja huomenna onkin jo edessä äidinkielen esseekoe osuus.
Mitkä sitten ovat tämän hetkiset tunnelmat? Pelon ja ahdistuksen sekaiset sekä jännittyneet fiilikset, mutta näillä mennään. Eväsrasioiden pakkaamista ja vielä viimehetken kertailuja vaille valmiina huomiseen koitokseen. Peukut pystyyn!

Tässä vielä muutamat tämän päiväiset kuvat

 

 

 

 :llä Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti